Parteneri

av. Iulian Băiculescu

Manager / Partener

av. Iulian Băiculescu este membru al Baroului București din anul 2004 și are o vastă experientă juridică în domeniul litigiilor și a consultanței în drept civil și comercial reușind să finalizeze cu succes mai multe proiecte de business.

av. Ioana Băiculescu

Partener

Av. Ioana Băiculescu este avocat in Baroul București din anul 2007 și și-a consolidat cunostințele în domeniul juridic absolvind cursurile de master " Carieră Juridică" din cadrul Universității Nicolae Titulescu. Ioana s-a specializat în litigii comerciale, civile și procedura insolvenței pentru persoane juridice și fizice.De asemenea are expertiză în soluționarea conflictelor prin mediere având și calitatea de mediator.

av. Trifu Irina

Avocat Asociat

av. Trifu Irina este un avocat experimentat în litigii civile și penale din anul 2011 când a absolvit cursurile Institutului Naţional de Pregătire şi Perfecţionare al Avocaţilor.

În anul 2012 a beneficiat de o bursă Robert Schuman și stagiu de pregătire la Parlamentul European, Serviciul Juridic.Totodată Irina este o foarte bună cunoscătoare atât a limbii franceze cât și a celei engleze, nivel avansat.De asemenea a urmat și cursuri în cadrul Paris I Panthéon Sorbonne University (Collège Juridique, Collaboration France and Romania)

Top