Istoric

Firma de avocatură potrivită pentru tine

Societatea noastră funcționează pe piața avocaturii încă din anul 2006 și a fost înființată de către avocații Băiculescu Ioan și Băiculescu Iulian.

Dl.Băiculescu Ioan este membru definitiv în Baroul București începand cu anul 1995 și este absolvent al Facultații de Drept din cadrul Universității București.De asemenea acesta a absolvit de-a lungul timpului mai multe instituții de învatământ cu tradiție, cum ar fi : Academia Alexandru Ioan Cuza – Băneasa, Academia de Înalte Studii Militare – Carol I.

Dupa șase ani de practică în domeniul avocaturii acesta decide extinderea activităţii juridice în sfera procedurii de insolventă și împreună cu administrator – judiciar Manta Gabriel și asistent-programator Băiculescu Iulian decid înfiintarea in anul 2001 a SC B&M SPRL cu obiectiv principal preluarea numeroaselor cazuri de reorganizare și restructurare a activităților a mai multor societăți comerciale.

În anul 2006, după intrarea în profesie a dl.Băiculescu Iulian, în mod natural, ca răspuns la activitatea tot mai complexă și diversificată din domeniul avocaturii se înfiintează SCA Băiculescu & Asociații, creată cu scopul îmbunătățirii calității și eficientizării serviciilor juridice.

Până în anul 2013, societatea de avocatură B&A funcționează la nivel de management, în formatul Băiculescu Ioan – managing partener și Băiculescu Iulian – partener, bineințeles împreună cu mai mulți avocați, majoritatea care și-au desfăsurat activitatea de la stagiatură până la statutul de partener.La acest moment este cooptată ca partener Dna Băiculescu Ioana, care împreună cu restul echipei, reușesc să mențină și să ducă mai departe, de mai bine de 23 de ani, nivelul ridicat de profesionalism al serviciilor juridice, desfăsurate întotdeauna în interesul societăților de business și nu numai din România.

Iulian Băiculescu este membru al Baroului București din anul 2004 și are o vastă experientă juridică în domeniul litigiilor și a consultanței în drept civil și comercial reușind să finalizeze cu succes mai multe proiecte de business.

Masteratul în drept comunitar și numeroase cursuri de pregătire profesională organizate de către Baroul București, INPPA, INM și Universitatea București vin să completeze cei 14 ani de profesie în avocatură.

Dl.Iulian Băiculescu și-a început cariera juridică în anul 2001 ca asistent manager in cadrul unei importante societăți de insolventă care la momentul respectiv gestiona procedura de insolventă și reorganizare a mai multor societăți comerciale .

Ulterior în anul 2006 este cooptat ca partener în cadrul SCA Băiculescu și Asociații ocupându-se în mod special de consultanță în domeniul real estate – administrarea spațiilor comerciale într-un complex tip expoziție, consultanță în domeniul dezvoltării de software (având în vedere și studiile de informatică terminate), recuperare creanțe, organizare și management activitate curentă societăți comerciale, consultantă procedură insolventă, asistentă în domeniul evaziunii fiscale, înregistrare mărci OSIM, creare planuri reorganizare și restructurare societăți, divizări și fuziuni societăți comerciale etc.

Dupa anul 2010 preia activitatea SCA Băiculescu & Asociații din poziția de managing partner extinzând activitatea în domeniul consultanței la nivelul transportatorilor din domeniul feroviar, real estate unde a negociat contracte de leasing direct în limba engleză (atestat IELTS – British Council) .

În viitor, ca obiectiv dorim extinderea echipei cu parteneri ambițioși și foarte bine pregătiți profesional, împreună cu care societatea să participe la dezvoltarea a cât mai multor proiecte de business cu un impact semnificativ pozitiv asupra pieței de capital din România.

Top